Café – Restaurant De Kruik

Reserveer direct - bel naar 0113-571721

N

Verse gerechten

N

Groot terras

N

Vis- en vleesgerechten

Geniet zeven dagen per week in een restaurant in Yerseke

Zeven dagen per week kunt u genieten van heerlijke en verse gerechten in het restaurant in Yerseke. Bij Café De Kruik hangt er een ongedwongen sfeer waar iedereen zich thuis voelt. Wie aan Zeeland denkt, denkt aan mosselen en oesters. Dat is dan ook waar wij gespecialiseerd in zijn. Maar laat u ook eens verrassen door onze verse kibbeling en onze hamburger ‘De Kruik’. U bent van harte welkom aan de Kaaistraat in Yerseke.

Elke dag weer genieten van verse mosselen in het restaurant in Yerseke

De mosselkotters brengen dagelijks verse mosselen onze keuken binnen zodat u op elke dag van de week kunt genieten van heerlijke verse mosselen met een huisgemaakte remouladesaus. Maak het gerecht helemaal af met een heerlijk fris biertje van de tap en u beleeft een onbezorgde avond in het restaurant in Yerseke. Even geen trek in mosselen? Neem een kijkje in onze uitgebreide menukaart. Ga bijvoorbeeld voor onze eigen hamburger of een lekker portie kibbeling. Maar ook voor de vleesliefhebbers bereiden we de lekkerste gerechten.

Het restaurant in Yerseke: een fijne plek voor jong en oud

Komt u met het hele gezin? Natuurlijk hebben we ook aan de kinderen gedacht. Na het eten kunnen zij zich heerlijk uitleven in de speelhoek. Ook bereiden we leuke en lekkere kindergerechten die een feestje zijn om op te eten. Wist u dat we wisselende week- en maandgerechten hebben? Benieuwd wat het deze maand voor gerecht is? Kom langs in ons restaurant in Yerseke.

Reserveer een tafeltje in het gezellige restaurant in Yerseke

Wilt u een reservering maken? U kunt ons bereiken via het telefoonnummer 0113-571721. Heeft u een allergie of volgt u een specifiek dieet? Laat het ons weten, dan houden wij hier natuurlijk rekening mee.

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht

DE KRUIK CAFÉ-RESTAURANT

Kaaistraat 7, 4401 CH Yerseke
4401 CH Yerseke
T: 0113-571721
E: info@cafe-dekruik.nl