Café – Restaurant De Kruik

Reserveer direct - bel naar 0113-571721

N

Verse gerechten

N

Groot terras

N

Vis- en vleesgerechten

Verse mosselen eten doet u natuurlijk in Zeeland

Mosselen eten in Yerseke, Zeeland doet u natuurlijk bij café De Kruik! Dagelijks brengen de mosselkotters ons verse mosselen zodat u elke dag weer opnieuw kunt genieten van traditionele mosselgerechten. Een keer iets anders proberen? Dat kan natuurlijk ook. Op ons menu staan verschillende gerechten zodat er voor iedereen iets lekkers bijzit. Van een lekkere sliptong tot een hamburger en van kindergerechten tot lekkere snacks. Maar mosselen en oesters zijn toch wel echt onze specialiteit. Wanneer komt u mosselen eten in Yerseke, Zeeland?

Geen poespas, maar gewoon lekker mosselen eten in Yerseke, Zeeland

Gewoon een lekker vol bord met mosselen tegen een aantrekkelijke prijs. Dat is wat u van ons kunt verwachten. U heeft vast weleens mosselen gegeten in Zeeland, maar na het eten van mosselen bij café De Kruik in Yerseke weet u pas echt hoe mosselen horen te smaken. Een keer trek in iets anders? Probeer eens onze verse kibbeling met huisgemaakte remouladesaus of onze ‘De Kruik’ burger. Weet u al wat ons week-/maandgerecht is? Laat u verrassen!

Mosselen eten tijdens een groepsuitje in Zeeland

Wist u dat wij ook diverse activiteiten organiseren zoals solex rijden en een vaartocht? Ontdek het mossel- en oesterdorp vanaf het water of land en sluit de dag af met mosselen eten in ons café in Yerseke, Zeeland. Met hoeveel personen komt u? 10, 20 of misschien wel 50? Ons terras is geschikt voor wel 120 personen! Laat ons van tevoren weten wat uw wensen zijn wat betreft het uitje en wij zorgen ervoor dat het die dag aan niets ontbreekt. Een trouwfeest of een andere feestelijke bijeenkomst organiseren? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.

Mosselen eten onder het genot van een biertje in Yerseke

In ons café beschikken we over een wisseltap waardoor het mogelijk is om regelmatig een ander biertje te kunnen serveren. Benieuwd wat ons speciaalbiertje van deze maand is? Kom langs in ons café en geniet na een lange dag werken van een koud biertje. In ons café hangt een ongedwongen en gezellige sfeer waar dorpsgenoten met veel plezier terugkomen. Wanneer neemt u plaats in ons café? Wilt u zeker zijn van een tafeltje? Belt u dan naar het telefoonnummer 0113-571721. Uiteraard kunt u ook gewoon binnenlopen. Heeft u een allergie of volgt u een specifiek dieet? Laat het ons vooral weten, dan houden wij hier rekening mee! Kinderen zijn ook van harte welkom. Op ons menu vindt u diverse kindergerechten en zij kunnen zich uitleven op de speelplaats.

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht

DE KRUIK CAFÉ-RESTAURANT

Kaaistraat 7, 4401 CH Yerseke
4401 CH Yerseke
T: 0113-571721
E: info@cafe-dekruik.nl