Café – Restaurant De Kruik

Reserveer direct - bel naar 0113-571721

N

Verse gerechten

N

Groot terras

N

Vis- en vleesgerechten

Groepsuitje Zeeland

Wilt u binnenkort een groepsuitje in Zeeland organiseren, maar bent u nog op zoek naar een geschikte locatie? Kom langs bij Café De Kruik in Yerseke. Hier geniet u na het solex rijden of een vaartocht van heerlijke verse gerechten zoals mosselen en oesters. Komt u met z’n tienen of met 40 personen? Wij zorgen ervoor dat u een onvergetelijk groepsuitje in Zeeland beleeft.

Veel mogelijkheden wat betreft een groepsuitje in Zeeland

Houdt u wel van actie? Wat dacht u van solex rijden. Ontdek Yerseke op een solex en rijd langs het strand en door het dorp. Yerseke vanaf het water ontdekken? Dat kan ook! Ga mee met een vaartocht en kom meer over dit mossel- en oesterdorp weten. Of ziet u een zomerse barbecue wel zitten op een groot terras? Aan de achterzijde van ons café bevindt zich een groot zonneterras dat geschikt is voor wel 120 personen. Laat ons uw wensen wat betreft het groepsuitje in Zeeland weten en wij gaan ermee aan de slag.

Voor jong en oud

Kinderen kunnen zich uitleven op onze speelplaats en genieten van heerlijke kindergerechten. Ontvangt u graag meer informatie over de mogelijkheden voor een groepsuitje in Zeeland? Wij zijn te bereiken via het telefoonnummer 0113-571721.

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht

DE KRUIK CAFÉ-RESTAURANT

Kaaistraat 7, 4401 CH Yerseke
4401 CH Yerseke
T: 0113-571721
E: info@cafe-dekruik.nl