Café – Restaurant De Kruik

Reserveer direct - bel naar 0113-571721

N

Verse gerechten

N

Groot terras

N

Vis- en vleesgerechten

Feestzaal huren Zeeland

Wilt u een feestzaal huren in Zeeland omdat u binnenkort een groot feest geeft? Café De Kruik in Yerseke beschikt over een feestlocatie waar maar liefst 120 gasten kunnen plaatsnemen. Of het nu gaat om een trouwfeest, bedrijfsfeest, verjaardag of communiefeest, onze locatie biedt vele mogelijkheden. Neem contact met ons op voor het huren van de feestzaal in Zeeland.

Een feestzaal huren in Zeeland

U wilt een feestzaal huren in Zeeland. Hoe ziet deze dag er precies uit? Wilt u beginnen met het schenken van koffie en thee of start u liever gelijk met een complete barbecue? Wilt u een themafeest organiseren? Of gaat u voor een traditioneel feest? Het is werkelijk allemaal mogelijk bij ons. Wij nodigen u van harte uit voor een kennismakingsgesprek waar wij uw wensen en verwachtingen in kaart brengen. Voor wat voor feest wilt u onze feestzaal huren in Zeeland?

Serveer lekkere gerechten tijdens het feest

Bij een feestelijke bijeenkomst horen natuurlijk lekkere hapjes en drankjes. Of wilt u uw gasten misschien voorzien van een lekker maaltijd? Bekijk ons menu en kies de gerechten uit die u wilt laten serveren. Heeft u vragen of ontvangt u graag meer informatie over het huren van onze feestzaal in Zeeland? U kunt ons bereiken via het telefoonnummer 0113-571721.

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht

DE KRUIK CAFÉ-RESTAURANT

Kaaistraat 7, 4401 CH Yerseke
4401 CH Yerseke
T: 0113-571721
E: info@cafe-dekruik.nl