Café – Restaurant De Kruik

Reserveer direct - bel naar 0113-571721

N

Verse gerechten

N

Groot terras

N

Vis- en vleesgerechten

Activiteiten Yerseke

Organiseert u binnenkort een teamuitje of een uitje met de familie en bent u nog op zoek naar leuke activiteiten in Yerseke? Wat dacht u van een vaartocht of solex rijden? Laat de organisatie over aan Café De Kruik en u weet zeker dat u een onvergetelijke dag beleeft. Zeven dagen per week staan wij klaar voor onze gasten. Wanneer komt u langs?

Activiteiten voor de hele familie in Yerseke

Yerseke is een echt mossel- en oesterdorp. Hoe leuk is het om Yerseke vanaf het water beter te leren kennen? Stap op de boot en beleef een rustige vaartocht met de hele familie. Vindt u het leuk om wat meer te weten te komen over Yerseke? Boek dan een rondleiding van een ervaren spreker, uit Yerseke natuurlijk. Na de rondvaart heeft u vast trek gekregen. De tafel in ons gezellige café in Yerseke is voor jullie gedekt waar jullie kunnen plaatsnemen na het deelnemen aan de activiteiten. Kies uit heerlijke typische Zeeuwse gerechten of ga voor een heerlijk vleesgerecht. Voor ieder wat wils. De kinderen kunnen zich na het eten uitleven op onze speelplaats terwijl u nog even nageniet van een gezellige dag op het water onder het genot van een lekker kopje koffie.

Een onvergetelijke dag in Yerseke

Ontvangt u graag meer informatie over de activiteiten die wij aanbieden? Bel ons op het telefoonnummer 0113-571721 en ervaar een onvergetelijke dag dankzij de activiteiten in Yerseke. Wist u dat wij ook een feestlocatie zijn voor allerlei feesten en partijen? Wij vertellen er graag meer over.

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht

DE KRUIK CAFÉ-RESTAURANT

Kaaistraat 7, 4401 CH Yerseke
4401 CH Yerseke
T: 0113-571721
E: info@cafe-dekruik.nl